Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

ЧЕРКАСЬКЕ ПОДРУЖЖЯ СТАЛО ЩАСЛИВИМИ ВЛАСНИКАМИ ZAZ FORZA

Подружжя Галини та Віктора Лохно, сплачуючи внески у розмірі менше 3 тис. грн щомісяця, вже  за півроку одержали ключі від нового автомобіля. Черкащани зазначають, що здійснення багаторічної мрії відбулося завдяки програмі фінансування «АвтоТак».

«Ми більше 10 років мріяли про автомобіль, але не було фінансової можливості одразу сплатити повну вартість авто. Треба було вивчити сина, потім він одружився, і ми допомагали молодій родині. Брати кредит на автомобіль у банку означало б переплачувати по відсоткам. Це наш сімейний бюджет не витримав би. От і звернулися до програми фінансування «АвтоТак», – пояснила Галина Лохно.

Жінка розповідає, що найбільшим пріоритетом програми є те, що внески, котрі родина сплачує щомісяця, невеликі й виділяються із сімейного бюджету з легкістю.

«Сума в квитанції, що приходить нам на сплату за наш автомобіль є доступним щомісячним платежем.  -  Це дуже важливо для нас – розраховувати на таку невелику суму. Адже відповідно до договору, за авто ми можемо сплачувати протягом 10 років», – каже черкащанка.

Вона підкреслює, що відтоді, як її сім’я підписала договір за програмою придбання у групах, багато хто з Черкас отримував свої автівки. Бажаючі придбати автомобіль у такий спосіб, можуть дозволити собі сплачувати мінімальні щомісячні внески. Термін одержання автомобіля залежить від бажання і можливостей клієнта. Кожний Учасник особисто може регулювати термін одержання автомобіля, виходячи з власних фінансових можливостей. Маючи аванс ви сплачуєте удвічі нижчі відсотки за послуги компанії, таким чином, внесок стає ще меншим, а термін одержання автомобіля – набагато коротшим. Програма «АвтоТак» дозволяє гнучко регулювати графік виплати внесків, враховуючи як фінансові труднощі, так і додаткові грошові надходження.

«Впевненості додає те, що виплати відбуваються у гривні. До того ж програма «АвтоТак» дозволяє «заморожувати» вже сплачені кошти. Вони не знеціняться. З того часу, як ми з чоловіком виплачуємо за автомобіль за програмою придбання авто в групі, я вже почала консультувати своїх знайомих та людей, що цікавляться машинами та шукають спосіб, як їх придбати. Навіть вже не пам’ятаю, скільки людей до мене зверталося з цих питань», – зазначає Галина.

«Чоловік автомобіль вже оцінив і дуже ним задоволений. Життя однозначно стало комфортнішим. Ми їздимо не тільки по місту, а часто навідуємося до батьків чоловіка у Корсунь-Шевченківський район», – ділиться Галина Лохно.

АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг.

www.autotak.com.ua