Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   0 800 500 348 (безкоштовно з мобiльних та стацiонарних телефонiв в межах України)
 
 

Sens - від 2 354 грн/міс. CEE'D - від 6 515 грн/міс. RIO - від 4 730 грн/міс. Tiggo - від 4 286 грн/міс. Cruze - від 5 430 грн/міс. AVEO - від 4 859 грн/міс. SPORTAGE - від 8 309 грн/міс. ASTRA - від 6 537 грн/міс. TRACKER - від 6 125 грн/міс. Niro - від 9 231 грн/міс. NIVA - від 4 792 грн/міс. EMGRAND - від 3 860 грн/міс. LARGUS - від 3 527 грн/міс.

Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом AUTOTAK.COM.UA

Ласкаво просимо на веб-сайт AUTOTAK.COM.UA!

ТОВ «АВТО ПРОСТО», піклуючись про розвиток стосунків з клієнтами та користувачами нашого веб-сайту, розуміючи важливість забезпечення охорони Вашої інформації, з метою вирішення можливих суперечностей та непорозумінь, розробило дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ AUTOTAK.COM.UA. Будь-ласка, уважно прогляньте дану сторінку, оскільки інформація, що тут викладена є важливою для Вас, як для користувача веб-сайту та всіх його сервісів.

У разі відвідання сайту, Ви автоматично погоджуєтесь із правилами та вимогами ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ AUTOTAK.COM.UA (далі по тексту також ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ). У разі Вашої незгоди із даними правилами та ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, Ви маєте залишити цей веб-сайт.

Користувач не має права розміщувати інформацію, оголошення, використовувати веб-сайт, якщо він не згоден з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, або, якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація чи оголошення.

При користуванні веб-сайтом Ви повинні дотримуватись всіх правил, з якими ми Вам пропонуємо ознайомитись в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

Не використовуйте веб-сайт неналежним чином. Зокрема, не намагайтесь впливати або втручатись у його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс.

Використовуйте веб-сайт тільки відповідно до норм законодавства, включаючи чинні нормативні акти. Якщо ви будете порушувати дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ і правила або якщо ми запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-сайту.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» може у будь-який час переглянути дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та поновити їх. Ви маєте зобов’язання стосовно цих змін та маєте відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-сайті не зашкодить інтересам третіх осіб.

При роботі сайту нами використовуються файли cookie. З їх допомогою  можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш сайт повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування нашим сайтом ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.

Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie чи оповіщати про іх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування сайту, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформація, яка була завантажена, домени Інтернет-провайдерів та країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, що були відвідані до та після сайту, тощо. Тим не менш, жодна з цих дій не пов’язана з Вами особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Веб-маяки - це невидимі файли, що знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку сайту, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп’ютера для того, щоб визначити, між іншим, чи відвідували Ви раніше цю сторінку або чи бачили Ви раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Вашу електронну адресу чи будь-яку іншу особисту інформацію.

Використання цієї інформації допомагає нам робити сайт максимально зручним та корисним для вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого сайту.

Щоб використовувати більше можливостей веб-сайту AUTOTAK.COM.UA, необхідно мати аккаунт на нашому веб-сайті, тобто зареєструватися на ньому. Ви можете створити аккаунт самі. При його створенні ми запитуємо у вас деякі ваші дані, наприклад: ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону та/або ін.. Згідно Закону України «Про захист персональних даних» персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Створюючи аккаунт на веб-сайті AUTOTAK.COM.UA користувач надає згоду ТОВ «АВТО ПРОСТО» на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо ви приймаєте рішення надати нам свої персональні дані, ви тим самим даєте згоду на передачу нам і зберігання нами цих даних. Цим ми повідомляємо, що при створенні аккаунту на нашому веб-сайті Ваші персональні данні включаються до бази персональних даних ТОВ «АВТО ПРОСТО».

Користувач, що реєструється та/або розміщує оголошення на даному сайті розуміє/надає згоду та повідомлений про те, що дані, які він надає можуть бути розміщенні у друкованих виданнях, телепрограмах, на сайтах партнерів ТОВ «АВТО ПРОСТО» на розсуд ТОВ «АВТО ПРОСТО».

Ми надаємо Ваші дані також у випадку, коли добросовісно вважаємо, що отримати, використати, зберегти або розкрити таку інформацію необхідно з метою:

·                 Виконати або дотриматись вимог чинного законодавства;

·                 Виявити, припинити чи іншим чином попередити шахрайство, а також усунути технічні неполадки чи проблеми з безпекою;

·                 Захистити права, власність чи безпеку ТОВ «АВТО ПРОСТО», наших користувачів чи суспільства в цілому, як це вимагається законодавством.

Ми маємо право надати будь-яку Вашу особисту інформацію на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Безпеки Вашої особистої інформації є дуже важливою для нас, і ми намагаємося захистити інформацію, яку отримуємо.

Реєструючись на веб-сайті, Ви погоджуєтесь періодично отримувати електронні повідомлення від адміністрації веб-сайту на вказану при реєстрації електронну адресу. Дані електронні повідомлення можуть стосуватись як веб-сайту, та/або вашої діяльності як користувача веб-сайту, так і інформації щодо нашого веб-сайту та/або наших партнерів/клієнтів, заходів що ними проводяться, акцій, знижок та ін.

Усі посилання цього сайту створені виключно для Вашої зручності. Будь ласка, зверніть увагу, що якщо ви використовуєте посилання, ви залишаєте сайт ТОВ «АВТО ПРОСТО». Це означає, що ТОВ «АВТО ПРОСТО» не несе відповідальності за зміст сайту, на який веде певне посилання та не відповідає за пошкодження через відкриття та перегляд цього сайту або завантаження чи інше використання змісту. Якщо посилання з сайту третьої особи ведуть на даний сайт, це не означає, що ТОВ «АВТО ПРОСТО» підтверджує достовірність змісту сайтів третіх осіб чи те, що несе відповідальність за нього.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» не несе відповідальності за упущену вигоду або упущений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних, або любі інші збитки користувачів веб-сайту AUTOTAK.COM.UA, якщо такі виникли при користуванні веб-сайту AUTOTAK.COM.UA.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-сайті не зашкодить інтересам третіх осіб.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» вживає заходів, щоб інформація на даному сайті була достовірною. Проте ми не беремо на себе відповідальність та не гарантуємо, що надана інформація та дані є точними, об`єктивними та актуальними на момент перегляду.

Юридичні застереження:

Авторські матеріали про автомобілі, тест-драйви являються точкою зору журналістів, не являються нормою і не повинні так тлумачитись.

Усі права на цей сайт та його зміст належать ТОВ «АВТО ПРОСТО» або використовуються ТОВ «АВТО ПРОСТО» за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», Міжнародними нормативно-правовими актами, та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздрукування сторінок сайту для особистого, некомерційного використання, заборонене.

Копіювання інформації з сайту може бути здійснено лише у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.

Ви не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «АВТО ПРОСТО» або третьої сторони, якщо ТОВ «АВТО ПРОСТО» вважатиме це за необхідне. Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний сайт як на джерело і повинна містити надпис: «Джерело: http://AUTOTAK.COM.UA/»

За достовірність інформації відображеної в оголошеннях відповідальність несе користувач, що розміщує оголошення, ТОВ «АВТО ПРОСТО» не несе відповідальності за достовірність даної інформації. ТОВ «АВТО ПРОСТО» не перевіряє чи являється розміщувач оголошення законним власником транспортного засобу (надалі - ТЗ), та/або іншого товару, за ким зареєстрований ТЗ як предмет оголошення, чи перебуває ТЗ на обліку ДАІ, чи іншого уповноваженого державного органу.

Інформація, яка знаходиться на даному сайті має інформаційний характер, направлений на пошук і підбір ТЗ. Умови переоформлення ТЗ, зміна ціни внаслідок торгу, умови передання ТЗ, момент переходу права власності оговорюються між продавцем та покупцем без будь-якої участі ТОВ «АВТО ПРОСТО».

Ми не несемо відповідальності за будь-які прямі та непрямі збитки, збитки понесені у зв’язку зі сплатою штрафних санкцій, чи будь-які збитки та витрати, що понесені внаслідок укладання правочину, інформація про об’єкт якого була розміщена на даному сайті.

Фактично, використання Вами сайту відбувається на Ваш власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані ТОВ «АВТО ПРОСТО», ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися, та які були спричинені тим, що Ви мали доступ до цього сайту, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень та втрат.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» в жодному разі не буде причетне до жодної із сторін прямого, непрямого, навмисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання цього веб-сайту, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті включаючи, без обмеження, будь-яку втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

При роботі з веб-сайтом вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні його змістав на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-сайту.

Ми закликаємо батьків та опікунів звертати увагу на сайти, які відвідують їх діти.

ТОВ «АВТО ПРОСТО» не несе відповідальності за наслідками правочинів, укладених з особами за межами їх цивільної дієздатності.

Будь-яке невиконання ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ  з боку ТОВ «АВТО ПРОСТО» не означатиме відмову від інших своїх прав.

Я погоджуюсь з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та умовами користування сервісом, а також з переданням та обробкою моїх даних. Я підтверджую своє повноліття та відповідальність за розміщення об’яв.