Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Чисельність власників нових авто, придбаних через «АвтоТак», продовжує активно зростати

Газета

Нові автомобілі від 2400 гривень на місяць* за програмою фінансування від «АвтоТак» - це доступний та зручний спосіб придбання нового авто з виплатою його вартості невеликими щомісячними внесками. Завдяки цій програмі нові автомобілі вже багато років доступні практично кожному українцю. У сьогоднішній економічній ситуації придбання авто у групі – це дуже ефективна альтернатива іншим програмам фінансування - банківському кредиту або лізингу.

Андрій Ляхвацький, військовослужбовець навчального центру «Десна», отримав новий ZAZ лише через півроку після того, як уклав угоду і став клієнтом «АвтоТак». Про програму він дізнався випадково, побачивши оголошення під час відпустки у рідному місті Первомайськ Миколаївської області.

У свої 34 роки Андрій вже має водійський стаж близько10 років, але 36-річну VOLVO-244, якою він користувався до останнього часу, доводилося більше ремонтувати, ніж на ній їздити.

За словами Андрія, йому сподобалося, що програма працює з гривнею.

 Він також задоволений тим, що оплачує саме частину автомобіля, а не просто частину суми. Ця програма дозволяє «заморожувати» вже сплачені кошти. Тому незалежно від того, якою буде ціна автомобіля завтра, вже сплачені кошти не знеціняться, оскільки була оплачена саме частина авто, а не суми, яку потрібно погасити.

«Мені ще не один рік потрібно платити за угодою, але я вже насолоджуюсь їздою на новій автівці. Зараз розумію, що очікування майже в півроку цього варте. Якщо раніше такий спосіб купівлі автомобіля був мені не зовсім зрозумілий, то тепер я переконаний, що прийняв правильне рішення - брати участь в програмі «АвтоТак». І багато друзів теж сьогодні прагнуть скористатися моїм прикладом», - поділився враженнями Андрій Ляхвацький.

Варто також наголосити, що програма «АвтоТак» реалізується за підтримки найбільшого вітчизняного виробника та дистриб’ютора автомобілів - Корпорації «УкрАВТО», яка має в Україні розгалужену мережу із 55 автосалонів, де громадяни можуть обрати собі автомобіль із широкого переліку марок та моделей: Opel, KIA, Chevrolet, ZAZ, Chery. Для того, щоб стати учасником програми, потенційному власнику потрібно мати лише паспорт, ідентифікаційний код і 3,6% від вартості обраного автомобіля.

А для скептиків, які, можливо, посміхаються, починаючи читати цю статтю, варто наголосити, що Андрій Ляхвацький не єдиний, хто став власником нового авто за сприяння компанії «АВТО ПРОСТО», яка адмініструє програму «АвтоТак». Понад 6 тисяч українців керують власними автівками та переконалися, що програма «АвтоТак» - це зручна, дієва та ефективна програма. Саме тому, за наявності бажання і певних фінансових можливостей, кожен може реалізувати свою мрію про власний новий автомобіль. Салони компанії «АВТО ПРОСТО», яка адмініструє програму «АвтоТак», розташовані по всій Україні у дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО» та торгових центрах.

 

Сергій Ковтуненко

 

*На правах реклами

**Періодичний платіж за автомобіль ZAZ «Sens» разом із щомісячною винагородою становить 2363,85 грн на місяць, розрахований згідно з ціною, встановленою Постачальником станом на 30.04.2017 р.

 

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р., видана Нацкомфінпослуг. www.autotak.com.ua