Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Яскраве майбутнє разом з «АвтоТак»

лютий-березень 2016, газета

Власний автомобіль для багатьох із нас здається лише мрією. Не виключення в цьому плані – і родина Грабар із села Неліпино, що в Свалявському районі на Закарпатті. А нещодавно їх мрія усе ж перетворилася в реальність завдяки покупці авто по програмі «АвтоТак», яка реалізується за підтримки найбільшого національного виробника і дистриб'ютора автомобілів - Корпорації «УкрАВТО».

«На Форзі мріяв їздити наш син Василь. Хоч має і гарну роботу (працює МНСником), проте купити нове авто, одразу сплативши за нього за повну вартість, не було можливості, - розповідає Магдалина Семенівна, мама клієнта «АвтоТак» Василя Грабара. – Якось у місцевій газеті натрапили на інформацію про купівлю автомобіля в групі по програмі «АвтоТак». Ми звернулися в автосалон на вулиці Матросова, 19 у Мукачеві. Спасибі велике за допомогу менеджерам салону, які допомогли нам розібратися зі всіма деталями програми».

Пані Магдалина розповідає, що купівля товару в групі – це не що інше, як самофінансування: формуються групи людей, що бажають придбати автомобіль. Це робить адміністратор програми. Клієнти сплачують щомісячні внески у загальну касу. Далі компанія-адміністратор придбає за накопичені кошти автомобілі і розподіляє їх між учасниками. Механізм розподілу автомобілів прописаний у договорі.

Мама клієнта «АвтоТак» додає: «Мені як бухгалтеру родина доручила проаналізувати переваги й недоліки купівлі в групі. Як на мене, плюсів значно більше. Приміром, мінімальний пакет документів при оформленні договору, невеликий перший внесок, помірні щомісячні платежі та невеликі відсотки за послуги. Єдиний нюанс – отримання автомобіля не відразу, а через деякий час. Та завжди потрібно пам’ятати, що скрізь є свої правила, щось влаштовує більше, щось - менше. Оскільки ми давно мріяли про машину, але з різних причин не вдавалося її купити, та й сину хотілося зробити подарунок, тому скористатися програмою АвтоТак було єдиною можливістю реалізувати наше бажання. Тож умова «почекати» деякий час нас зовсім не зупинила. Ми вирішили не гаяти часу, і син став клієнтом «АвтоТак». У свою чергу, на мене родина поклала обов’язки фінансового контролю за внесення необхідних платежів».

«Ми досі вносимо платежі за договором, але при цьому наш син вже насолоджується їздою на новенькій Форзі. Зараз розумію, що навіть деяке очікування коштувало того. І якщо раніше такий спосіб купівлі машини був для нас незрозумілий, то зараз я впевнена, що прийняли правильне рішення - брати участь у програмі «АвтоТак».

До речі, окрім Василя Грабара, в день розподілу автомобілі отримали ще четверо закарпатців.

При великому бажанні кожен може реалізувати свою мрію про власний автомобіль. Салони АвтоТак розташовані по всій Україні, у дилерських автосалонах Корпорації «УкрАВТО» та Торгових центрах.

 

Марія КРАСНА