Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ ОНУЧКИ

грудень 2014: Сегодня (Україна), Автобазар

У теперішній час власний автомобіль для багатьох із нас почав здаватись майже розкішшю. Чи можливо відкладати хоч трохи, сподіваючись, що коли-небудь назбирається потрібна сума? Інфляція та зростання цін дозволяють назбирати потрібну суму? Відсоткова ставка в банках та процедура оформлення дозволяють зважитися на купівлю автомобіля?
Та все ж, якщо автомобіль потрібен, а коштів не вистачає, то виходом із ситуації стає купівля в групах. В Україні вже багато років поспіль подібну послугу надає ТОВ «АВТО ПРОСТО», яке адмініструє програму «АвтоТак». Популярність «АвтоТак» надали її доступність – через розмір щомісячних платежів та мінімального відсотку за адміністрування угоди. Крім того, для укладення угоди потрібен мінімальний пакет документів: паспорт та код. щоб упевнитися в тому, що «АвтоТак» дійсно є реальним способом придбання автомобіля навіть під час кризи, ми поспілкувались з одним із тих, хто вже скористався програмою.
У великій дружній сім’ї енергетика Віктора Метельського із древнього міста Ізяслав, що на Поділлі, підростає онучка Оксана. Ось у діда і з’явилась думка придбати новий автомобіль. А трохи згодом, коли онука отримає водійське посвідчення, подарує ій цей автомобіль. Почав обмірковувати як здійснити задумане. Ідея про банківський кредит відпала через умови та кінцеву вартість придбання.
Про програму «АвтоТак» наш співрозмовник дізнався випадково: жінка в супермаркеті побачила рекламний буклет. Спочатку Віктор Антонович перебіг очима текст з буклету, але потім його пройняла думка: «Це може бути той спосіб, що допоможе здійснити мрію!» Щоб розібратися детальніше, звернувся до компанії «АВТО ПРОСТО». Запропоновані умови придбання нового автомобіля сподобались.
«Порадився з сім’єю та прийняв рішення: укладаю угоду. Хоча більше 7 років керував ДЕУ Nexia, по програмі «АвтоТак» взяв ЗАЗ Vida. У цієї моделі і салон більший, і зовнішній вигляд більш сучасний. Крім того, дуже надійний двигун та ходова частина. Стосовно фінансової сторони, то щомісячні внески був спроможний сплачувати без зайвого напружування для сімейного бюджету. Більш того, намагався платити не тільки суму місячного платежу, а й ще робити передоплату, хоч і невелику. Машину я отримав через п’ять місяців, - розповідає Віктор Антонович. – Можу сказати, що мені сподобалось працювати з компанією. ЇЇ працівники завжди зв’язувались зі мною й повідомляли необхідну інформацію стосовно нашого співробітництва по договору, дуже допомогли з реєстрацією автомобіля».
Зі слів нашого співрозмовника, після такого сприятливого досвіду придбання автомобіля по програмі «АвтоТак», така можливість зацікавила і його знайомих. «Мій приятель після мене теж купив автомобіль. Щоправда, іншої моделі, - говорить Віктор Антонович. – Можу стверджувати, що такий спосіб купівлі автомобіля в умовах, що склалися, цілком виправдано. Підтвердження – той факт, що моя онука, коли отримає водійське посвідчення, одразу ж пересяде з учбового автомобіля у свій, власний». Таким чином, можна із впевненістю сказати, що мрія і дідуся, і онуки здійснилась.
Олексій Дубовецький