Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

З ХОЛОДНИХ ЗУПИНОК – ЗА КЕРМО ВЛАСНОГО АВТОМОБІЛЯ

жовтень-листопад 2014: Автобазар (Україна), Аргументы и факты (Україна), Газета по-украинскиа (Україна), Вести (Київська обл.), Ваш шанс (Сумська обл.), Эхо (Житомирська обл.), Ровно Вечернее (Рівенська обл.), Наша область (Ив.-Франківська

Бабине літо закінчилось, час наближається до зими. Очікуючи на автобус на зупинці, із заздрістю дивлюся на проїжджаючі повз мене автомобілі й думаю, як в них комфортно і тепло. І очікувати не потрібно. І, коли замайнулося, тоді й поїхав, куди потрібно. Фартить же комусь.
Так трапилось, що з одним із таких «фартових» мені довелось поспілкуватися. Ця чарівна і впевнена у собі жінка – власниця KIA cee’d. Дуже закортіло мені, щоб вона розповіла нашим читачам про свій досвід придбання автомобіля.
Людмила Маюрова, 43 роки, м. Бориспіль: «Моя пристрасть – подорожі! Кожних вихідних я сідаю за кермо - і гайда до моря, в гори, на екскурсії по історичних куточках нашої чудової країни – і скрізь автомобілем! Добре те, що можна взяти все необхідне, навіть велосипед, щоб прокотитися найбільш вузькими стежками. На відпочинок припадає 2-3 дні й мені шкода витрачати час на дорогу в автобусі чи поїзді. За кермом давно. Свій перший автомобіль Шевроле Авео я придбала у 2006 році, напередодні Нового Року, завдяки можливості виплачувати його вартість частинами. Коли гарантійний термін закінчився, я вирішила, що не хочу в подальшому займатися ремонтом, а буду купляти нову машину. Шевроле переоформила на нового власника, який успішно продовжив їздити на машині і паралельно закінчувати його виплату. А я з 2010 р. почала сплачувати вже за новий автомобіль - КІА. Марку обрала за порадою чоловіка. KIA cee’d – надійний автомобіль, гарної якості й надзвичайно комфортний.
Фінансова програма АвтоТак, за якою я купляла машину, привернула мою увагу відсутністю прихованих платежів, дуже детальним описом і зручними умовами. Крім того, мені подобається відношення та рівень професіоналізму співробітників компанії, до яких будь-коли можна звернутись за порадою. Коли я тимчасово опинилася без роботи й спіткнулася з фінансовими труднощами, мені дали можливість сплатити заборгованість поступово. Коли настав час забирати автомобіль, зі всіх питань мене консультував менеджер компанії. Таким чином, в день оформлення документів на всі процедури я витратила 20 хвилин: я приїхала, підписала документи й отримала ключі від автомобіля. А 100 літрів пального, які мені подарували по акції, я витратила на подорож в Карпати – зробила собі подарунок на День народження.
Я раджу – сміливо пробуйте і все вийде! Мрії здійснюються, у вас буде власне авто!»
Віталий Карпенко