Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Авто без проблем – це реально

березень 2014:"Газета по-украински", "АвтоБазар" (Украина), "Вести", "Главная газета" (Киевская обл.), "Волинь нова" (Волинская обл.), "Днепр Веченрий" (Днепропетровскя обл.), "Вiльне слово" (Ровенская обл.), "Бесплатка", "Мозаика"

Прийшла довгоочікувана весна. Після зимових холодів особливо приємно відчувати подих тепла та плюсову температуру на вулиці. Дороги позбавляються від снігу і знову ваблять автомобілістів до мандрівки. А тих, хто не має власного автомобіля, бажання таких подорожей вабить у першу чергу до автосалону.
Однак, більшість наших співвітчизників переконані в тому, що придбання автомобіля в нашій країні – це великий головний біль та постійне джерело всіляких фінансових проблем. Багато громадян, що не уявляють собі життя без автомобіля, готові взяти на себе непосильні зобов’язання при отриманні кредитів, аби тільки стати власником новенької машини.
Разом з тим є й інший спосіб.
От уявіть собі ситуацію: звичайний українець – Кобрин Ігор Теодорович – житель села Жирова, Львівської області, працює звичайним електриком, піклується про сім’ю та, як будь-який тямущий господар, всіляко намагається примножити свій достаток. Але ситуація в країні така, що, при всьому бажанні, те фінансове становище, в якому знаходиться більшість звичайних українців, не здатна забезпечити накопичення активів, потрібних для придбання автомобіля, так необхідного для сім’ї. Тим більше, що раніше машина була (ВАЗ) і, як будь-якому водієві, чиї руки пам’ятають дотик до керма, так хочеться, щоб знову спалахнули всі ті відчуття, яких він був позбавлений: звучання двигуна, що запускається з півоберта; ледь відчутна вібрація, що передає міць та силу автомобіля в руки водієві. Деяким автолюбителям, позбавленим усього цього, навіть сниться, як вони керують автомобілем, й уві сні проробляють всі ті маніпуляції, що закріпилися в підсвідомості та працюють на рівні м’язової пам’яті – перемикають передачі та натискають зчеплення.
Ігор Теодорович довгий час вишукував доступні способи придбання автомобіля. Були розглянуті різні варіанти, у тому числі й покупка авто в кредит.
І тут на очі Ігорю Кобрину потрапляє пропозиція від АвтоТак про доступний і надійний способ придбання авто. Ігор Теодорович, як людина практична, вирішив все перевірити самостійно і відправився до найближчого салону компанії.
Там він з’ясував, що компанія АвтоТак пропонує придбання автомобілів на будь-який смак (все залежить від можливостей клієнта) на вигідних та зручних умовах. Принцип дії такий: АвтоТак пропонує купівлю автомобілів шляхом придбання в групах. Принцип ґрунтується на об’єднанні людей, охочих купити автомобіль, сплачуючи мінімальні щомісячні внески. Стати клієнтом АвтоТак можуть як фізичні, так і юридичні особи.
З’ясувавши деталі та умови пропозиції, Ігор Теодорович зрозумів – це найбільш перспективний та доступний варіант реалізувати свої мрії про новий автомобіль. Зваживши всі «За» і «Проти», він підписав договір з компанією та через обумовлений час став власником новенького ЗАЗ-Forza. У подарунок щасливому володареві авто була запропонована реєстрація машини в МРЕВ. Що стосується гарантійного обслуговування, то воно буде проводитися на СТО офіційних дилерів УкрАВТО.
За словами Ігоря Теодоровича, не тільки надійність компанії та фінансові плюси зіграли вирішальну роль в його виборі, а й усіляка підтримка та допомога співробітників, які взяли участь в оформленні документів і самого автомобіля, за що він їм щиро вдячний.
Олександр Миколайчук