Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Пенсіонери в черзі за автомобілями: мрія чи реальність?

лютий 2014:"АвтоБазар" (Украина), "Метро" (Киев), "Вiсник шахтаря", "Бесплатка" (Днепропетровская обл.), "Бесплатка", "Мозаика" (Донецкая обл.), "Миг" (Запорожская обл.), "Экспресс новости" (Луганская обл.), "Курьер недели", "Слово и дело"

Майже у кожному дворі багатоповерхових будинків можна зустріти своєрідний «автопривіт» з минулого: старенький автомобіль, ще радянських часів, з вицвілою фарбою, який героїчно намагається пересуватися вулицями, конкуруючи з сучасними іномарками. Проте, такий собі «героїзм», скоріше вимушений, ніж просто любов чи прихильність до старого авто. Як правило, власниками таких авто є пенсіонери, яким новий автомобіль просто не по кишені. Класика жанру: є потреба – немає можливостей. Звісно, можна звернутися до банку за автокредитом, але, як відомо, банки більш лояльно ставляться до позичальників працездатного віку, у яких є гарна робота, стабільний заробіток, своя нерухомість та чимало інших гарантій виконання платіжних зобов’язань.

І тільки поєднання двох якостей : розуміння реальних обставин і віра в розв’язання проблеми допомагають знайти спосіб придбати нове авто, сплачуючи його вартість невеличкими частинами. Степанович Дмитро Васильович із села Муроване, що на Львівщині, під час розмови справив на нас враження щирої, веселої та надзвичайно оптимістичної людини. Пан Дмитро – пенсіонер, який нещодавно придбав новий «Ланос» завдяки програмі придбання автомобілів у групах «АвтоТак».
- Дмитро Васильович, як саме Ви дізналися про програму «АвтоТак»?
- Поки я збирався, моя дружина сама швидко з’їздила до Львова і в одному з торгових центрів міста знайшла салон «АвтоТак», де й дізналася про всі умови. То ж, приїхавши додому, вона одразу мені все переказала і ми одностайно вирішили укласти договір. Розумієте, я розмірковую так: я багато чого втратив за своє життя, але ж багато чого й досягнув. Коли я вирішив придбати машину у такий спосіб, тобто на виплату, я цілковито усвідомлював, що автомобіль потрібно чекати деякий час. Я вагався. Та не один я такий: багато кому потрібна машина, але люди не наважуються укладати фінансові угоди. У всіх свої причини. Я розумів, чим довше я вагатимуся, тим далі я від своєї мети. Оскільки я оптиміст по життю, я був упевнений, що, якщо я хочу новий автомобіль, то він у мене обов’язково буде! Я дуже вдячний продавцям-консультантам, які детально роз’яснили усі умови програми та викликали довіру до себе й до компанії. До того ж тут є справедливий момент. До отримання авто – я довіряю компанії, щомісяця сплачую внески, а після його отримання, - компанія довіряє мені, передаючи у мою власність автомобіль, за який я ще маю розраховуватися певний час.
- А що саме вам сподобалося в умовах цієї програми?
- Для нашої родини це був єдиний реальний шанс. Для укладення договору не потрібна була довідка про доходи, відсотки за послугу – зовсім невеликі, а щомісячний платіж, який, до речі, я жодного разу не прострочив, для нас дуже доступний. Хочу, також, відмітити, що одержання автомобіля для мене було справжнім святом: мене позбавили необхідності бігати по чергам при оформленні документів на машину. Я прийшов до салону, мені урочисто вручили всі документи на автомобіль на моє ім’я, дали ключі, я сів і поїхав додому вже на власному новому Ланосі! Оце і є гарний сервіс! Молодці!
- Скажіть, Дмитро Васильович, а навіщо Вам машина взагалі?
- Та, як же, автомобіль завжди мені був потрібен. Я вже й не розумію, як можна вирішувати повсякденні справи без автомобіля, мені він зберігає багато часу й здоров’я. Я з двадцяти років за кермом і не уявляю себе без автомобіля. Раніше я їздив на старенькій «Волзі», яка постійно виходила з ладу й споживала багато бензину. Крім того, повертаючись до Вашого запитання, я маю інвалідність, проблеми зі спиною, і кожного року ми з родиною їздимо до Криму лікуватися та відпочивати. Звичайно ж, великою родиною на власній машині подорожувати набагато зручніше й приємніше!
- Дмитро Васильович, чи порадили б Ви своїм знайомим програму «АвтоТак»?
- Я це зробив вже давно. Порадив усім своїм знайомим, яких тільки знаю. Вони ж бачать, який я задоволений, приїжджаю до них у гості на новому власному автомобілі!
Наприкінці хочеться додати тільки одне: якщо для пенсіонера все ж таки знайшовся зручний спосіб придбати новий автомобіль, то це, певно, для кожного є реальною можливістю купити «залізного друга».
Програма придбання автомобілів у групах "АвтоТак" представлена в кожному регіоні України в автосалонах Корпорації "УкрАВТО", і в торгових центрах, де експонуються автомобілі, які можна придбати за програмою "АвтоТак".