Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Допомога дітям - завжди спільна справа!

травень 2013: Газета "Комсомольська

Є речі, які не мають ціни - радість, здоров'я, дружба, любов, сім'я.

Тульчинському обласному спеціалізованому дому дитини для дітей з ураженням ЦНС та порушенням психіки майже сто років. У його підопічних особливі потреби та дуже непрості життєві обставини. Але посмішка тут панує завжди. Цьому дитячому закладу однозначно пощастило з керівництвом. Тільки за останні пару років адміністрація Тульчинського дома дитини виконала величезну роботу з поліпшення умов перебування та лікування маленьких мешканців. Завершено реконструкцію спально-лікувального корпусу № 2, розширено відділення реабілітації для дітей з ураженням ЦНС й опорно-рухового апарату. Кошти на будівельні роботи та обладнання реабілітаційного відділення надходили від небайдужих представників вітчизняного бізнесу. Що надихає на участь у розвитку соціальної інфраструктури країни Голова правління ТОВ «АВТО ПРОСТО» (ТМ «АвтоТак») Наталія Гутварьова пояснює так: «Можу навести такий приклад: в основі діяльності нашої компанії лежить принцип солідарності. Тобто, якщо одна людина не може купити автомобіль своїми силами, він може зробити це за допомогою нашої програми - купівлі автомобілів у групах. Іншими словами, проблему, яку окрема людина не може вирішити самотужки, легко може вирішити група людей. Ми намагаємося реалізовувати цю філософію кожен день, в глобальному сенсі: адмініструючи програму АвтоТак з придбання автомобілів, вирішуючи особисті питання персоналу, надаючи допомогу дитячим установам. Я дуже пишаюся рішенням, яке прийняв наш колектив: частина коштів, необхідних для допомоги дітям, виділяє компанія, а частина - це особистий внесок кожного співробітника. Працювати в команді, робити спільно корисні речі та вирішувати проблеми спільними силами - ключ до успіху та благополуччя ».

Місць, де чекають допомогу (і далеко не завжди в грошовій формі), насправді безліч. Наприклад, всі батьки  не з чуток знають, що сам по собі будь-який візит до лікарні - це вже стрес для маленького чоловічка. А якщо дитина знаходиться на лікуванні в лікарні, далеко від дому, він гостро потребує турботи, догляду та ... хоча б відносному затишку.

Кому з нас не доводилося «милуватися» обшарпаним стінами, допотопними меблями та потрісканим лінолеумом казенних установ? Тому співробітники «АВТО ПРОСТО» з готовністю погодилися допомогти в тому числі і з ремонтом педіатричного відділення київської Дитячої клінічної лікарні № 8 Шевченківського району. Радує, що тепер маленькі пацієнти відділення тупають на виписку по новиму лінолеуму.

Співробітники коментують стисло: «Ми сподіваємося, що зможемо допомагати нашим маленьким підопічним і надалі. Дуже хочеться, щоб на їхніх обличчях завжди сяяли щасливі посмішки ».
 
 
 
 
              Світлана Волошкова

 

| | More