Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

З жигулі на новий КIА

квітень 2013: "Гарт" (Черніг. обл.), "Рівне Експрес" (Ровенська обл.), "Мрія" (Запоріжська
Геннадій Станіславович Чурило нещодавно отримав свою першу пенсію, але ще продовжує працювати. Відчуває в собі сили й далі займатися справою всього свого життя. Як і більшість людей з Донецького краю, Геннадій Станіславович - шахтар. Присвятив цій справі все своє життя. Його дружина - Олена Миколаївна - теж працює на шахті, хлористом. Познайомившись ближче з цією людиною і його сім'єю, хотілося б думати, що людям з таким позитивним життєвим настроєм повинно завжди в житті таланити. І знаєте, ми не помилилися. На життєвому шляху наших головних героїв зустрічалися, як і у всіх нас, різні ситуації. Геннадієві в особливо непрості часи, в 90-і роки, коли не платили зарплати, доводилося підробляти не за фахом. Одним з додаткових джерел доходу став ремонт автомобілів. З того часу це перетворилося на його хобі. Тоді Геннадієві й приглянувся автомобіль КIА. Говорить, що автомобілі дуже якісні, не іржавіють, надійні, зроблені на совість, і ціна дуже прийнятна. "В мене брат за кордоном живе і теж КIА собі купив", - розповідає Геннадій. Відтоді у нього з'явилася мрія: коли-небудь свого "жигульонка" поміняти на новий КIА. "Жигулі в мене ще з 1983 року. У березні цього року машині виповнилося рівно 30 років. Купити новий автомобіль, самі розумієте, хотілося вже давно".

Час проходив, а мрія залишалася мрією. "В першу чергу доводилося думати як прогодувати сім'ю, - говорить Геннадій. Потім, коли стало трохи легше, все одно накопити грошей не було змоги, здавалося, що вистачало тільки на найнеобхідніше. Але я все ж цікавився цінами на автомобілі, умовами купівлі. Зараз пропонують різні варіанти. Навіть не маючи повної суми, вже можна щось планувати. Але коли суть до справи, порахуєш, ось і виходить, що в кредит виплачуєш не одну, а вже дві машини. Я так синові машину в кредит купив 5 років тому, Chevrolet Aveo. Чув також про АвтоТак - одна з фінансових програм, при якій вартість машини можна виплачувати частинами, а не відразу всю суму, але свого часу на це я не звернув уваги. Думав, як і скрізь, відсотки великі, документів потрібно багато. І все-таки одного разу пішов в салон дізнатися, так би мовити, з перших вуст про умови, переплати і т.д.. Подумав, навіщо далі тягнути? І вийшло так, що пішов звідти вже з договором. До того ж, щоб оформити договір, потрібен був паспорт і ідентифікаційний код, це все було в мене з собою". "Ну, Геннадій, Ви легкий на підйом, якщо так відразу договір на машину підписали", - говорю йому. "Так я ж вже стільки років думав, і все вагався, ось і прийшов момент, як тільки знайшов вигідні умови, - і платіж щомісячний невеликий, і переплата мінімальна, у порівнянні з іншими, та й сервіс відмінний, люди приємні, - відразу ж прийняв рішення, а то так усе життя можна тільки мріяти. Так, потихеньку, невеликими частинами, я став виплачувати свою нову машину. Їздив я ще на своєму старому автомобілі, і вкладав у новий. Зараз жигулі віддам синам, нехай їздять. Пройшов час, і, навіть не віриться, що я пересідаю на нову машину! До літа - дуже доречно. У моїх синів - свої сім'ї, діти. У нас з дружиною - три онучки. Ми вже запланували, що влітку з дітьми й онуками, всі разом, їдемо на море. Особливо дітвора чекає тепла, щоб можна було реалізувати наші плани".

За душевною бесідою час пролетів непомітно. Тим часом вже були підготовлені документи для видачі автомобіля. І ось ми бачимо, як представники АвтоТак вручають Геннадієві в руки його довгоочікувану… мрію - ключі від новенького КIА Rio!

Геннадій погодився поділитися з нами своєю історією для того, щоб ми зуміли донести до кожної людини, що все у наших руках. Навіть, якщо, іноді, щось йде не так добре, як хотілося б, треба завжди залишатися оптимістом, не боятися мріяти, сміло робити перший крок на шляху до мрії і створювати її своїми руками. Тоді все обов'язково вийде!

Марина Стрельчук