Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

З новим авто у нове життя!

лютий 2013: "Лівобережна" (Черакас. обл), "Боспор" (Крим), "Земля Бердичевская" (Житом.

Навіть лютневий похмурий день видається чудовим і яскравим, бо це день, коли здійснилася мрія! І я став свідком цієї щасливої події.
Родина Антоненко мешкає у селищі Ємільчине Житомирської області. Валерій Михайлович, голова сімейства, та Олена Миколаївна, його дружина, - медпрацівники. У них є дві доньки: старша – вже закінчила інститут, живе у Києві та працює за фахом, вона - юрист. А молодша ще тільки навчається заочно, на економіста, і вже працює за спеціальністю.

-    Валерій Михайлович, вітаємо Вас із покупкою! Скажіть, як Вам вдалося, маючи таку велику родину, а відповідно й сімейні витрати, ще й купити новий автомобіль?
-    Може, це видасться Вам дивним, та для нашої родини, незважаючи на те, що ми медпрацівники, а не бізнесмени, і дітям давали вищу освіту, купівля машини виявилася посильною.

-    Поділіться, у чому секрет? Це ж, навіть, не б/в машина, а новенька, із автосалону ЗАЗ Forza кольору бордо!
-    Справа у тім, що ми спочатку збиралися купляти якраз не нову машину, бо різниця в грошах суттєва. Вирішили поїхати з дружиною у Київ, на авторинок, де продають автомобілі, що вже були використані. Та по дорозі, проїжджаючи повз автосалон, зайшли подивитися, розпитати за ціни. Звичайно ж, нам розказали про різні варіанти купівлі, і кредит, і лізинг, і АвтоТак. З першими двома варіантами ми й раніше були знайомі. А от умови АвтоТак для нас виявилися приємною несподіванкою, в грошах – дуже доступно, і оформлення просте. Довелося миттєво переглядати наше рішення про купівлю старої машини, адже вже знайшли можливість купити нову.

-    Так що, Ви в той же день заключили Договір?
-    А як інакше, із документів потрібен був паспорт та ідентифікаційний код, все це я мав з собою, от ми і вирішили з дружиною не гаяти часу, а одразу, на місці, підписати папери.

-    Валерій Михайлович, у вас же вже є один автомобіль, а ще один навіщо?
-    Справді, одна машина в мене є – Волга універсал, але вона вже досить стара. Наша сім’я живе не у квартирі, а в приватному будинку. Як Ви розумієте, є й господарство, і город. Так що, є де застосувати стареньку. Я її буду використовувати для чорнової роботи, наприклад, погрузити мішки й перевезти, не боячись, що машина забрудниться. А нова у мене – для краси, комфорту та задоволення. Ось до родичів своїх, нарешті, поїду, а вони по всій Україні в мене, і в Донецькій області, і Дніпропетровській, і Чернігівській, і Волинській, і це ще тільки частина. Стара машина таких відстаней не здолає. І взагалі, діти вже дорослі, ми з дружиною хочемо пожити гарно, для себе, подорожувати з комфортом. Раніше ми рідко виїжджали за межі нашої області. Так що, зараз будемо насолоджуватися життям!

-    А чому саме ЗАЗ Forza?
-    Вона дочці моїй сподобалась. Донька, як побачила її в салоні, так сказала мені: «Тату, тільки цю і бордового кольору». Та й справді, модель досить нова і гарна. Дочка вже уявляє собі, як приїде на роботу і до інституту на новій машині.
За автомобілем – сім’я Антоненко приїхала майже всією родиною. Побажаємо Валерію Михайловичу і всьому дружньому і щасливому сімейству насолоджуватися своїм новим автомобілем. І, як то кажуть – «Ни гвоздя, ни жезла»!


Костянтин Мельничук