Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

По секрету всьому світу: як купити новий автомобіль

серпень 2012: "Вінницька Вечірня" (Вінниця), "Події" (Дон. обл.), "Мрія"

   Ми продовжуємо серію інтерв'ю про життя мешканців нашого міста, в яких вони діляться з нами своїм досвідом з купівлі автомобіля.

- Здрастуйте, Олеся. Поряд зі своїм новим Сенсом Ви виглядаєте просто чудово!

- Дякую, дуже приємно. Після того, як у мене з'явилася нова машина, я часто на собі ловлю погляди пішоходів, що проходять поруч, адже машина дійсно красива та якісна. І до того ж, жінка за кермом - це поки ще не дуже поширене явище.

- Поділіться з нами секретом, як у наш час можна дозволити собі таку недешеву купівлю?

- В нашій сім'ї стало питання про заміну автомобіля - старий на новий. Ми вирішили звернутися в "АвтоТак", тому що можемо оплачувати свій новий автомобіль мінімальними щомісячними внесками. При ухваленні рішення ми розглядали різні варіанти, такі як купівля автомобіля через банківський кредит, але нас не влаштовував великий відсоток та великий первинний внесок. Лізинг нам не підійшов через великий авансовий внесок та великій щомісячній платежі. Відвідавши салон "АвтоТак", нам надали повну інформацію для придбання машини. Професіоналізм консультантів допоміг зробити вибір необхідного нам автомобіля - "ЗАЗ Сенс", який ми називаємо "Сонечко".

Хочемо виразити велику подяку компанії, яка допомогла нам здійснити нашу давню мрію - купівлю нового автомобіля.

Найближчим часом ми плануємо взяти другий автомобіль, який теж придбаватимемо за цією програмою. Більше того, окрім купівлі нової машини, у мене є бажання стати співробітником "АвтоТак", щоб допомогти всім українцям здійснити мрію про новий автомобіль.

Артур Федоровський



| | More