Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Якщо дуже хочеш автомобіль

июнь 2012: Газета "Комсомольська
Стартувала програма нового покоління у сфері фінансових послуг для придбання автомобілів, представлена АВТО ПРОСТО спільно з Корпорацією "УкрАВТО".

Про те, як працює ця програма, в чому її основні особливості та переваги, чому ЦЕ вигідно, які терміни реалізації такої програми розповіли Голова Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО" Наталія Гутварьова, Начальник департаменту маркетингових комунікацій Корпорації "УкрАВТО" Ірина Міхальова та Начальник департаменту маркетингу та управління продаж Віталіна Буровська.

Альтернатива кредиту

Система купівлі автомобіля за такою схемою, дійсно, проста. Спочатку майбутній учасник групи вибирає модель, що сподобається та оформляє з компанією Договір: для цього йому потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код (без довідки про доходи), плюс оплата одноразового внеску в розмірі 3,6% від вартості автомобіля.

Покупець стає учасником однієї з груп, сформованих за принципом приналежності до тієї або іншої моделі автомобіля. Далі, залежно від того, наскільки активно учасник виплачує мінімальні, повні або авансові щомісячні внески, він дістає можливості стати власником автомобіля. Якщо у клієнта є бажання та можливість оплачувати авансові платежі, машину він може отримати вже з першого місяця функціонування групи.

Усі ті люди, яким зручно сплачувати тільки один щомісячний внесок, дістають цю можливість максимально на 24-й місяць, що відзначено в договорі. У будь-якому випадку, після отримання автомобіля співпраця триває до повної виплати за договором. Плата за послуги компанії з такої програми одна з наймінімальніших - 0,6% на місяць. Щомісячні платежі - доступні для багатьох жителів України. Наприклад, повний щомісячний внесок, за Chery QQ за цією програмою складає 1302,61 грн.

На будь-який смак

Начальник департаменту маркетингових комунікацій Корпорації "УкрАВТО" Ірина Міхальова коментує: "За роки співпраці "УкрАВТО" з мережею салонів "АвтоТак" ми спільними зусиллями намагаємося удосконалювати наш продукт та послуги, оскільки мета у нас одна: дати як можна більшій кількості людей можливість купити автомобіль, пропонуючи при цьому різні програми виплати автомобіля, від "кеш" до програми покупок в групах. Скориставшись останньою, можна придбати такі популярні марки автомобілів, як: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, Chery, та багато iнших».

На замітку:
Зручним інструментом при плануванні термінів отримання автомобіля можуть стати не тільки вже сплачені внески, а й лише "запропоновані" за правилами програми. Для оплати такого авансового внеску може згодитися й старенький "поношений" автомобіль, що давно вже відбігав своє.

«Програми придбання у групах існують на ринку України з 1998 року», - розповіла Начальник департаменту маркетингу та управління продаж "АВТО ПРОСТО" Віталіна Буровська. «Упродовж цих років ми намагалися йти в ногу з часом, рости, розвиватися і удосконалювати наш продукт. Адже для того, щоб бути цікавим споживачеві, необхідно відстежувати новітні тенденції. Клієнт завжди хоче знати, в які терміни він отримує свій автомобіль. У новій програмі на це питання дана вичерпна відповідь. А основні характеристики цієї програми - простота й доступність. При розумному плануванні практично кожен українець може здійснити свою мрію та пересісти за кермо власного автомобіля". До речі, достроково виплачуючи внески, можна заощадити до 50% відсотків на послугах компанії.

Довідка КП :
Програма "АвтоТак" представлена в автосалонах Корпорації "УкрАВТО" та торгових центрах по всій Україні. З серпня 2009 року до неї приєдналися вже близько 40 000 чоловік.


Оксана Лазепко


| | More