Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Як купити автомобіль?

червень 2012: Газета

У травні 2012 року стартувала нова програма придбання автомобілів від ТОВ "АВТО ПРОСТО". Тепер доступність програми доповнена новими перевагами.


Відтепер компанія "АВТО ПРОСТО" пропонує нові механізми для прискорення процесу отримання автомобіля при купівлі в групах.


Нагадаємо, що процес купівлі автомобіля в групах є об'єднанням людей, що щомісячно виплачують певну суму в якості внеску. Кожен місяць набирається сума, необхідна для купівлі певної кількості автомобілів. Згідно з щомісячним розподілом, в першу чергу автомобілі отримують ті учасники груп, які сплатили або запропонували до оплати найбільшу суму. Недолік цієї системи розподілу криється в тому, що останніми отримують автомобіль найменш платоспроможні учасники групи.

Програма "АвтоТак" компанії "АВТО ПРОСТО" усуває цей недолік. Нова схема передбачає фіксовані терміни отримання автомобіля. "Ми врахували побажання споживачів нашої послуги та створили новий продукт, який дійсно є новацією. Наша програма - єдина на ринку, яка дає відповідь на питання клієнтів: "Коли я отримаю автомобіль?", - говорить Голова Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО" Наталія Гутварьова.

Керівник компанії підкреслює, що програма є зручним інструментом накопичення засобів для купівлі автомобіля, який дозволяє отримати новий автомобіль вже з першого місяця функціонування групи. А максимальний термін очікування такої можливості - 24 місяці, відповідно до бажання та власних фінансових можливостей.

Розумне планування купівлі автомобіля з такою програмою дійсно перетворює для багатьох, здавалося б, нездійсненну мрію в реальність та комфорт повсякденного життя.

Плата за послуги, пов'язані зі вступом до програми та видачею автомобіля складає за 3,6% від вартості авто. Щомісячний внесок в оплату послуг - 0,6% від вартості машини, при оплаті авансових платежів ця сума зменшується в два рази. Максимальний термін виплати - 60 місяців. Салони, де можна скористатися програмою, розташовані по усій Україні, в автосалонах «УкрАВТО» та торгових центрах.

На сьогодні вже близько 40 000 українських громадян приєдналися до програми «АвтоТак».

АвтоТак - спільний проект «АВТО ПРОСТО» та Корпорації  «УкрАВТО» - найбільшого національного виробника та дистриб'ютора автомобілів. Відповідно, в салонах мережі «УкрАВТО» можна придбати за цією програмою КIA, Chevrolet, ЗАЗ, Chery  та інші марки автомобілів, представлені Корпорацією.


| | More