Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Парад новинок на "Столичному Автошоу-2010"

вересень 2010: Дніпропетровська обл. «Днепр вечерний» Донецька обл. «Донбасс. Донецкий выпуск. + Донбасс неделя» Донецька обл. «Информационно рекламная панорама» Житомирська обл. «Житомирщина» Закарпатська обл. «Закарпаття

Головна автомобільна подія року "Столичне Автошоу-2010" у черговий раз стала лідером по кількості відвідувачів. І не дивно, адже Автошоу - кращий час і місце для ознайомлення з новинками автомобілебудування, найпривабливішими умовами купівлі автомобілів, а також прекрасна можливість чудово провести час, насолодитися яскравою шоу-програмою і прийняти участь у різних атракціонах.

Серед численних пропозицій від партнерів заходу увагу автолюбителів і журналістів привернула нова програма придбання автомобілів у групах - "АвтоТак ДЕСЯТКА" від компанії "АВТО ПРОСТО", офіційна презентація якої відбулася 11 вересня. Сьогодні вже велика частина українського суспільства знайома з придбанням у групах. Не буде перебільшенням сказати, що цей спосіб купівлі автомобілів вже став частиною споживчого життя населення нашої країни. Вже понад 38 000 українських громадян стали власниками автомобілів завдяки цим програмам.

Нова програма "АвтоТак ДЕСЯТКА" дозволяє купити автомобіль з виплатою його вартості щомісячними внесками у продовж 30 місяців. Її унікальною особливістю є обумовлений угодою максимальний термін отримання автомобіля - після ДЕСЯТОГО щомісячного розподілу. Підписавши угоду, клієнт знає, що максимум на десятому щомісячному розподілі, він отримає Право на отримання Автомобіля.

Однією з привабливих умов програми "АвтоТак ДЕСЯТКА" є простота в оформленні угоди. Для цього необхідно лише пред'явити паспорт, внести плату за послуги, пов'язані з Вашим вступом у програму - 3,6% від вартості машини, і Ви - учасник програми.

Важливий чинник для потенційного клієнта - це розмір плати за послуги компанії-адміністратора. В даному випадку - це 1,2% на місяць від вартості автомобіля. Слід згадати, що в момент отримання машини клієнт сплачує плату за послуги, які пов'язані з її отриманням, у розмірі 3,6% від вартості автомобіля.

Нову програму "АвтоТак ДЕСЯТКА" підтримує Корпорація "УкрАВТО", найбільший національний Виробник, Дистриб'ютор автомобілів і Постачальник сервісних послуг. Завдяки цьому клієнти мають можливість вибору серед широкого модельного ряду автомобілів: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, LADA, Chery, JAC, TATA, а також можуть розраховувати на якісний сервіс при експлуатації своєї машини надалі. Крім того, учасники "АвтоТак ДЕСЯТКИ" автоматично приймають участь у Програмі лояльності CarMan@CarWoman від Корпорації "УкрАВТО", яка надає клієнтові додаткові переваги у вигляді знижок на сервісні послуги, запчастини та інші продукти партнерів програми лояльності.

Пропонуючи такий широкий вибір можливих схем купівлі автомобілів, зрозуміло, що оператори автомобільного ринку намагаються поліпшити свої показники й оживити цей сегмент в цілому. Добре те, що кінцевий споживач від цього у виграші. Маючи в арсеналі таке розмаїття варіантів купівлі нового автомобіля: лізинг, кредит, за готівку, декілька різних програм за системою придбання в групах, кожен зможе знайти для себе найбільш зручний і вигідний спосіб купівлі.

Кривенко Олена

 

| | More