Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Автомобіль набагато ближче, ніж Ви думаєте

Дніпропетровська обл.: «Газета по-дніпровськи», 22.04.2010р.; «Собитіє», 21.04.2010р.; Івано-Франківська обл.: «Коломийський вісник», 22.04.10р.; Житомирська обл.: «Магніт», 24.04.10р.; Київська обл.: «Комсомольська правда»,

«Життя у позику», дуже популярне серед наших громадян в докризові часи, наразі все ще залишається недозволеною розкішшю. Фінансова система нашої країни поки що не готова до кредитування фізичних осіб в повному об'ємі. Фінансисти нарікають на низьку платоспроможність населення, а покупці, під тиском непосильних процентних ставок і первинних внесків, вимушені відмовлятися навіть від придбання предметів першої необхідності. Що вже говорити про автомобіль, покупка якого для багатьох знову ризикує стати не більш, ніж мрією. Ринок автокредитування переживає не кращі часи, що і стало ключовою проблемою автомобільного бізнесу. За даними Prostobank.ua, отриманим від банківських експертів, «на сьогоднішній день частка автомобілів, що продаються в кредит, неістотна - всього 5-10% від загального об'єму продажу в порівнянні з докризовими 60-70%».

У ситуації, що склалася, на виручку приходять альтернативні схеми придбання автомобілів, зокрема, спеціальні програми «Придбань у групах». Сьогодні є можливість купити автомобіль, виплачуючи його вартість невеликими щомісячними внесками. Однією з найвідоміших є програма «АвтоТак», яку представляє ТОВ «АВТО ПРОСТО», створене за підтримки найбільшої національної автомобільної Корпорації «УкрАВТО». Програма «АвтоТак» завоювала довіру багатьох теперішніх і майбутніх власників автомобілів, а також стала об'єктом пильної уваги засобів масовій інформації. Багато хто з них характеризує програму даного українського оператора як «кращу альтернативу автокредиту». Стати її учасником можуть практично всі охочі, незалежно від розміру фінансових доходів і соціального статусу.

Як повідомляє Gazeta ua, «експерти відзначили безпрецедентне скорочення кількості автомобілів, придбаних в традиційний спосіб, — в кредит або за готівку. В той же час продаж за програмою «АвтоТак» значно збільшилися». Затребуваність схем з мінімальним щомісячним навантаженням на клієнта підкреслює і «Газета по-киевські», відзначаючи лояльні умови: мінімум документів, вартість послуг складає до 4,6% на рік в гривні, без «прив'язки» до курсу валют. Як повідомляє AUTO-Consulting, посилаючись на керівництво компанії, «компанія фіксує удвічі більше договорів, що вступають до системи, ніж весь ринок автокредитування в Україні». Ці дані більш ніж вражають. За даними компанії, загальна кількість автомобілів, виданих через програми придбання в групах в Україні, склала понад 36 500 одиниць.

Крім доступності, одним з основних принципів діяльності програми «АвтоТак» є її відкритість у взаємодії з клієнтами і широкою громадськістю. Директор з продажу ТОВ «АВТО ПРОСТО» Юрій Тромса підтверджує зацікавленість компанії в довгостроковому розвитку і зміцненні позицій на автомобільному ринку України. А це можливо лише за умови прозорого ведення справ. За його словами, програма «АвтоТак» передбачає дійсно «гуманні» умови придбання авто. Разом з тим, сьогодні в деяких джерелах можна зустріти суперечливі коментарі про такий спосіб покупки. «Так, дійсно, є одиничні випадки неоднозначних формулювань, - відзначає Юрій Тромса. - Ми прагнемо підвищувати рівень інформованості людей про програму придбання автомобілів в групах. На загальнонаціональних і регіональних телеканалах виходять репортажі, в пресі – статті, що розкривають суть такого способу покупки машин. У ЗМІ зустрічається дуже багато позитивних відгуків про програму як з боку журналістів, так і, в першу чергу, з боку тих людей, які придбали автомобіль, - багато хто з яких вже не перший - завдяки даній програмі. Також, важливо пам'ятати, що при здійсненні будь-якої операції необхідно уважно ознайомитися з договором. Програма придбання в групах - це виплата вартості авто невеликими внесками людьми, об'єднаними оператором в групи. Наприклад, мінімальний щомісячний платіж за програмою «АвтоТак» на автомобіль «Славута» складає 359 гривень в місяць і включає оплату автомобіля, страховий платіж і вартість послуг компанії. Терміни отримання автомобіля кожен учасник планує сам шляхом регулювання щомісячних оплат. Програма дозволяє регулювати графік оплат, враховуючи як фінансові труднощі, так і вільні грошові кошти, що з'явилися.Таким чином, щобільші виплати, тим швидше Ви отримуєте автомобіль своєї мрії. Існує можливість отримати авто вже і в перший місяць після формування групи. Пропонований нами модельний ряд достатньо широкий: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, Lada, Chery, JAC, TATA, I-VAN. Хотілося б відзначити, що для клієнтів регулярно проводяться різноманітні акції. Наприклад, зараз тим клієнтам, які укладають договір в квітні 2010 року, ми пропонуємо при отриманні автомобіля - страхування за типом повного КАСКО на один рік в подарунок».

Дефіцит довіри громадян до банківської системи як такий, фактична відсутність автокредитування, різке зниження доходів не повинні позбавляти нас можливості будувати плани на майбутнє й реалізовувати їх. Адже рішення завжди можна знайти, і альтернатива автокредитам існує.
Мережа салонів «АвтоТак» охоплює всі регіони України, тому у кожна людина може отримати детальну інформацію про програму і стати її учасником.

Марія Зубрицька


| | More