Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Керуй грошима та будь за кермом!

Вінницька обл.: «Краяни», 05.03.10р.; «Бершадьский край», 12.03.10р.; «Вісник Козятина», 18.03.10р.; «Сільські новини», 12.03.10р.; «Подільський край», 19.03.10р.; «Жмеринський меридіан», 20.03.10р.; «Прапор перемоги», 19.03.10р.;

У всьому світі стрімко змінюється роль жінки в житті суспільства: все більше представниць прекрасної статі виходить на передній план в бізнесі, політиці, спорті та інших сферах. І це зовсім не суперечить традиційному сприйняттю української жінки як «берегині», хранительки домашнього вогнища. Разом з тим, щоб відповідати таким серйозним вимогам - і на роботі, і вдома – потрібні помічники, власний транспорт – один із них. Ще кілька років тому ми не так часто могли побачити жінку за кермом. А зараз цим вже нікого не здивуєш. В даний час, через економічну ситуацію, що склалася, можливості для покупки автомобіля істотно обмежені. Разом з тим, завжди є альтернатива, потрібно лише її побачити. Марія Пилипівна Денисенко, м. Ірпінь, одна з автовласниць, ділиться своїм досвідом: «У нас в сім'ї це вже друга машина, перша, – «Жигулі». Попередньою машиною ми були дуже задоволені, але оскільки вона вже була старенька, доводилося часто ставити її на ремонт. У мене двоє дітей-близнят, які тільки закінчили навчання в інституті. Я вирішила зробити їм подарунок: стару машину продати і, доклавши певну суму, купити дітям нову. В автосалоні УкрАВТО мені розповіли про покупку в групах. Мене збентежило те, що це не зовсім звичайна, нестандартна форма покупки машини: про придбання в групах я чула вперше. Спершу прочитала договір, поставила питання консультанту. Сподобалося, що для оформлення договору не потрібно було приносити довідку про доходи; відсотки за послуги – найнижчі в порівнянні з пропозиціями інших компаній – до 4,6 на рік. Того ж дня, 31-го серпня, уклала договір і заплатила вступний внесок – 3%. Жовтень і листопад платила по 1200 грн. В кінці листопада, щоб швидше отримати машину, подала заявку з пропозицією зробити авансову оплату, заявку було задоволено. Гроші з продажу старої машини заплатила як аванс, надала поручителів і 21-го грудня ми з родиною забрали з салону наш Авео». «Я за цією програмою узяв вже другу машину, перша – «Славута», на ній син їздить, а друга – «Шевроле Авео», - коментує Ігор Олександрович Первой, м. Київ.

Так що ж таке придбання автомобілів у групах?

Купуючи машину за даною програмою, ви оплачуєте її вартість невеликими частинами. Максимальний термін оплати – 10 років. Формується група на певну модель автомобіля і кожен учасник здійснює щомісячні платежі. На ці кошти купуються автомобілі, які розподіляються учасникам групи. Розподіл відбувається наприкінці кожного місяця на відкритому для всіх бажаючих заході у присутності нотаріуса. Терміни отримання автомобіля ви плануєте самі. Як це відбувається: окрім можливості платити за стандартною схемою – по одному внеску на місяць - ви можете регулювати суму і кількість платежів. Існує два механізми: перший – сплачувати внески авансом (у разі, коли кількість сплачених вами авансових внесків найбільша у вашій групі, ви отримуєте автомобіль), другий - пропонувати до сплати авансові платежі. У другому випадку оплата здійснюється тільки тоді, коли кількість запропонованих вами внесків найбільша в групі: ви їх сплачуєте і отримуєте автомобіль. Таким чином, ви впливаєте на терміни отримання свого автомобіля за допомогою одного з можливих способів оплати, якому ви надали перевагу. Такі механізми – не фіксовані: у будь-який момент можна перейти на будь-який інший спосіб оплати.

Що потрібно для укладення договору?

Необхідний паспорт і оплата вступного внеску.

У кого краще купувати?

Щоб переконатися в стабільності компанії, з'ясуйте, протягом якого часу в Україні вона працює. Обов'язково ознайомтеся з договором, поцікавтеся, скільки вже людей придбали машини саме в цій фірмі. Було б корисним отримати у менеджера перелік людей, що купили автомобіль у цій компанії, опублікований в офіційному джерелі: наприклад, в газеті.
В українському автомобільному секторі програма придбання автомобілів в групах представлена з 1998 року. Згідно з останніми дослідженнями у цій області, лідером серед операторів даного виду послуг вважається програма АвтоТак. Вона працює по всій Україні: у торгових центрах та автосалонах мережі УкрАВТО, за участі якої й була створена. З 1 лютого по 31 березня 2010р. АвтоТак є партнером і учасником «Фестивалю жіночих автомобілів», організованого УкрАВТО. У березні пропонуються спеціальні умови: при отриманні автомобіля - страхування за типом КАСКО на один рік у подарунок.

Завдяки програмі придбання в групах вже понад 36 200 українців мають власні нові авто. За прогнозами експертів, зважаючи на небувале падіння продажів автомобілів за традиційними схемами – через недоступність автокредитування і браку готівкових коштів у населення, - кількість виданих автомобілів за програмою придбання в групах буде упевнено збільшуватися.

Марія Зінчук


| | More