Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Що необхідно знати при купівлі авто

Волинська обл.: «Вісті Ковельщини», 10.12.09р.; «Ярмарок реклами», 18.12.09р.; Вінницька обл.: «Газета по-українськи - Вінниця», 18.12.09р.; «Краяни», 10.12.09р.; «Тульчинський край», 09.12.09р.; Дніпропетровська обл.: «Вісник

«Як часто здійснюється те, що спочатку нам здається непідсильним!» - саме цими словами можна охарактеризувати можливості, які відкриваються разом зі спеціальними програмами для купівлі автомобілів, що представлені на сьогоднішній день на українському ринку. Дані програми є альтернативою автокредитуванню і в Україні, так само як і подібні програми за кордоном, набирають все більших обертів. Завдяки цим програмам вже понад 36 000 наших співвітчизників стали автовласниками.

Тепер практично кожний з нас може не лише плекати мрію про машину, але й придбати автомобіль до душі на вигідних умовах. При цьому, виплата вартості авто – поступова і здійснюється невеликими платежами. Мінімальний щомісячний платіж - від 363 гривень (розповсюджується на автомобілі торгівельної мережі «УкрАВТО»).

Такі можливості стали доступними для українців завдяки спільній програмі, яку створили два найсильніших учасника вітчизняного автомобільного ринку: Корпорації «УкрАВТО» - найбільшого національного автовиробника і дистриб’ютора, та ТОВ «АВТО ПРОСТО» - найбільшого в Україні оператора систем придбання автомобілів в групах. Дана програма представлена під назвою «АвтоТак».

В чому сутність програми?
Все просто: вартість обраного автомобіля Ви виплачуєте щомісячними платежами. Наприклад, мінімальний платіж на «Славуту» складає 363 грн.

Чому програма «АвтоТак» особливо актуальна саме зараз?
По-перше, в той час, коли автокредитування фактично припинене, скористатись програмою, тобто стати її учасником, можуть практично всі бажаючі. При цьому, перед укладенням договору у Вас не будуть вимагати «купу» документів, які «щось» підтверджують й збір яких віднімає масу часу та нервів. Для укладення договору в «АвтоТак» потрібно мати на руках лише паспорт та сплатити вступний внесок. Заплатити цей платіж - а це 3% від вартості автомобіля - під силу практично будь-якій людині, яка має навіть невеликий щомісячний заробіток. По-друге, переплата, тобто та сума, яка іде на оплату послуг за програмою, - до 4,6% на рік у гривні, на сьогоднішній день є нижчою за відсоткові ставки, які пропонують на українському ринку. Причому, ця сума може бути ще нижчою, якщо Ви сплатите наперед.
Крім того, зараз важливо мати можливість «відступати» від графіка виплат без наслідків у вигляді пені або інших санкцій та самостійно його регулювати. За даною програмою Ви можете впливати на свій графік виплат, беручи до уваги як тимчасові фінансові ускладнення, так і вільні грошові кошти, на які Ви раніше не розраховували.
Ну, і, нарешті, якщо ми вирішили купити машину, для нас, звичайно ж, важливо, щоб була можливість вибору: від марок та моделей авто різного цінового діапазону до кольорової гамми та аксесуарів. У даному випадку широкий модельний ряд торгової мережі дозволяє обирати автомобіль, який відповідає і смаковим вподобанням, і ціні, і технічним вимогам: Chevrolet, Lanos, ЗАЗ, Lada, Kia, Chery, JAC, TATA, I-VAN.

Де можна знайти «АвтоТак»?
Зручність полягає ще й в тому, що програма «АвтоТак» широко представлена по всій Україні. Пункти продажу охоплюють усі регіони й нараховують 193 салони у 90 містах країни й розташовані як у дилерській мережі «УкрАВТО», так і в ексклюзивних салонах.
За детальною інформацією можна звернутись в салони АвтоТак.



| | More