Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

УМОВИ АКЦІЇ НА ВЕРЕСЕНЬ-ЛИСТОПАД 2016

 

«Разом з АВТО один із подарунків на вибір:

ГБО, або планшет, або причіп до авто»*

 

Для клієнтів, які укладають договір в період із 01 вересня 2016 року по 30 листопада 2016 року включно надається право на отримання однієї зі спеціальних пропозицій* від  ТОВ «АВТО ПРОСТО» після одержання Автомобіля, наданого за умовами системи «АвтоТак»:

1) Право отримати інтернет-планшет у подарунок*.

2) Право отримати причіп для автомобіля у подарунок*.

3) Право отримати газобалонне обладнання (ГБО) на автомобіль у подарунок*. За умовами акції придбання та встановлення ГБО здійснюється виключно в офіційних сервісних центрах АТ «УкрАВТО».

* Під спеціальною пропозицією мається на увазі отримання Учасником системи «АвтоТак» відшкодування коштів, витрачених на придбання інтернет-планшета, або причепа для автомобіля, або на придбання та встановлення ГБО. Сума коштів, що відшкодовується  на придбання інтернет-планшета,  або причепа для автомобіля, або на придбання та встановлення ГБО не може перевищувати 3,5% (три цілих і п’ять десятих відсотки) від ціни Автомобіля, зазначеного в Додатку №1 до Договору, яка була повідомлена Постачальником на день надання Права на отримання автомобіля. Відшкодування коштів здійснюється шляхом зарахування авансових внесків на Графік внесків згідно з Договором про адміністрування. В разі, якщо вартість інтернет-планшета, або причепа для автомобіля, або вартість на придбання та встановлення ГБО виявиться меншою, ніж 3,5% (три цілих і п’ять десятих відсотки) від Ціни автомобіля, різниця не підлягає поверненню Учаснику.

Відшкодування коштів буде здійснюватися на підставі оригіналів документів, передбачених чинним законодавством, які підтверджують оплату Учасником інтернет-планшета, або причепа для автомобіля, або на придбання та встановлення ГБО. Податки підлягають сплаті Учасником за рахунок коштів, що відшкодовуються, тобто сума відшкодування зменшується на розмір податку згідно з нормами чинного податкового законодавства України. Відшкодування коштів здійснюється шляхом зарахування авансових внесків згідно з Договором про адміністрування.

 

Право скористатися умовами акції, викладеними вище, поширюється тільки на тих Учасників системи «АвтоТак», які підписали Договір про адміністрування в період з 01 вересня 2016 р. до 30 листопада 2016 р. включно. Дійсним вважається тільки один ваучер на кожний підписаний Договір про адміністрування. Детальні умови акції та подробиці можна дізнатися в салонах АвтоТак та/або на сайті: www.autotak.com.ua

Отримання однієї зі спеціальних пропозицій згідно з умовами акції здійснюється після отримання АВТО ПРОСТО письмового звернення від Учасника системи, яке подається в строк, який не перевищує 2 (двох) календарних місяців після отримання Автомобіля за системою «АвтоТак» разом з оригіналами документів, що підтверджують придбання інтернет-планшета, причепа, або придбання та встановлення ГБО. Після спливу вказаного строку письмові звернення про отримання спеціальної пропозиції згідно з умовами акції не приймаються та подарунок не надається.

** Періодичний платіж за автомобіль ЗАЗ «Forza» разом із щомісячною винагородою складає 2847,06 грн на місяць, розрахований згідно з ціною, встановленою Постачальником станом на 31.10.2016 р.

Зображення автомобіля наведено для ілюстрації та може відрізнятися від наявних у продажу у Постачальника.

Винагорода за послуги Товариства з включення Договору до системи АвтоТак та формування групи і передачу авто – по 3,6% з ПДВ від ціни авто.

ТОВ «АВТО ПРОСТО», Безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р. видана Нацкомфінпослуг.