Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Від мрії до реальності шлях набагато коротший, ніж нам іноді здається!

газета

Все ближче до зими. Все холодніше надворі. Вже й в оселях увімкнули опалення. Та на зупинках від того не теплішає. І як ти не кутайся, а від зими не втечеш. У такі хвилини з’являються думки: «Як добре було б мати власний автомобіль. Не довелося б мерзнути на зупинці. Натомість -  комфортне пересування за кермом власного автомобіля й вирішення усіх нагальних справ удвічі швидше.

 Пані Катерина Білецька із Тернополя нещодавно стала власницею новенької «KIA RIO».  Їй з чоловіком автомобіль життєво необхідний. Він музикант. На інвалідності. Вона підробляє, займається декором.

«Програма АвтоТак - це була єдина можливість придбати автомобіль», – розповідає пані Катерина. - Сума до сплати на місяць – доступна, ми платимо трохи більше  п’яти тисяч гривень на місяць, і строк виплати ми самі можемо регулювати. Максимальний термін – до 10 років», – поділилася з нами власниця нової автівки. Та сім’я Білецьких планує платити наперед і за років два вже повністю розрахуватися. 

 Програма придбання у групах АвтоТак – фінансова програма, що дає можливість придбати автомобіль, сплачуючи його вартість доступними щомісячними внесками.

«У нас була Славута, якій вже 10 років. Звісно, ми хотіли поміняти машину. А тут одні наші знайомі взяли автомобіль в АвтоТак, другі знайомі… То ми вже нарешті теж зібралися й у червні уклали договір. Сплатили аванс і з жовтня вже їздимо на нашій «KIA RIO». Автомобіль чудовий, комфортний, сучасний дизайн, а головне  – новий», - радісно розповідає Катерина.

 Щоб укласти договір про адміністрування фінансових активів за програмою АвтоТак при собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Модельний ряд, який пропонується у наших салонах, що представлені у дилерській мережі Корпорації «УкрАВТО» - це Opel, KIA, Chevrolet, ZAZ, Chery. В ексклюзивних салонах АвтоТак, що знаходяться у торгових центрах, можна придбати ще й Ravon, Gelly Emgrand та ВАЗ.

 Всього мережа налічує 55 салонів по всій Україні. Понад 46 тисяч українців їздять за кермом власних авто завдяки фінансовим програмам придбання у групах, і щодня ця цифра зростає.

 АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг.

www.autotak.com.ua