Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

БІЛЬШЕ 46 000 УКРАЇНЦІВ ПРИДБАЛИ НОВІ АВТОМОБІЛІ ЗА ПРОГРАМОЮ ФІНАНСУВАННЯ

Всеукраїнська газета
Придбати новий автомобіль, сплачуючи щомісячні платежі (від 2381 грн в місяць*), цілком реально завдяки програмі фінансування «АвтоТак». Придбання в групах ґрунтується на об'єднанні людей, які бажають купити автомобіль, сплачуючи мінімальні щомісячні внески.

При цьому не потрібно вкладати одразу ж великі кошти на шкоду сімейному бюджету або розвитку вашого бізнесу. Терміни отримання автомобіля залежать від бажання і можливостей клієнта. «АвтоТак» дозволяє гнучко регулювати графік виплати внесків, враховуючи як фінансові труднощі, так і вільні грошові кошти.

Олег Менжинський, майстер цеху на залізничному підприємстві в Броварах, отримав новенький ZAZ через дев'ять місяців після оформлення договору. Про можливість купити автомобіль без кредиту або лізингу Олег дізнався від свого знайомого, який скористався перевагами системи «АвтоТак» трохи раніше.

Водійське посвідчення Олег отримав ще в 2010 році, але їздив на старій батьківській машині, яку постійно доводилося ремонтувати. А після весілля, перебравшись в передмістя Києва, Олег почав збирати на новий автомобіль. Але безуспішно. Так як в родині очікується поповнення, чоловік зрозумів, що їздити з дружиною і маленькою дитиною по електричках до родичів в село буде занадто проблематично.
- Нову машину ми з дружиною отримали 18 травня 2017 року та в першу чергу поїхали в гості до моїх батьків на Вінничину, - розповів Олег. - Я дуже радий, що став власником автомобіля ще до народження малюка. Тепер ми не залежимо від громадського транспорту і можемо їздити не тільки в село, а й в поліклініку, на ринок за продуктами, виїжджати на природу.

Зі слів Олега, «програма «АвтоТак» зручна тим, що можна платити не тільки фіксований платіж, а й оплачувати авансові внески, що дають додаткові переваги».

- Все просто і справедливо: хто платить більше одного щомісячного платежу, той отримує першочергове право і забирає автомобіль, - пояснив Олег. - За місяць до передбачуваного народження малюка я заплатив гарний авансовий платіж. Зі 120 платежів мені залишилося внести 80, при цьому я вже їжджу на своєму новенькому ZAZі. А в майбутньому за цією ж програмою хочу купити і Chevrolet. Багато моїх знайомих зацікавилися програмою «АвтоТак» і теж хочуть приєднатися до неї.

Програма «АвтоТак» приваблива не тільки виплатами в гривні, але і тим, що дозволяє «заморожувати» вже сплачені кошти. Незалежно від того, якою буде ціна завтра, вже сплачені кошти не знеціняться.

За дев'ятнадцять років роботи в Україні покупки в групах зарекомендували себе як необхідний і популярний фінансовий інструмент. 55 салонів компанії «АВТО ПРОСТО», яка адмініструє програму «АвтоТак», розташовані по всій Україні в торгових центрах і дилерської мережі Корпорації «УкрАВТО».

За цей час вже понад 46 000 українців придбали автомобілі Opel, KIA, Chevrolet, ZAZ, Chery та інші, завдяки покупкам в групах. І з кожним днем ​​все більше людей, які давно мріють купити авто, приєднується до програми «АвтоТак».

 АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

**Періодичний платіж за автомобіль ZAZ «Sens» разом зі щомісячною винагородою становить 2380,96 грн на місяць, розрахований згідно з ціною, встановленою Постачальником станом на 31.05.2017р.

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг. www.autotak.com.ua