Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

ЯК ПРИДБАТИ АВТОМОБІЛЬ?

Газета по-українськи, Україна центр,

ЯК ПРИДБАТИ АВТОМОБІЛЬ?

Купити автомобіль для багатьох людей — це важлива життєва задача, адже він дозволяє придбати свободу переміщення по місту і між містами, додатковий комфорт у поїздці, відсутність тісняви і небажаних зупинок в дорозі й так далі. Але є серйозний мінус — це висока ціна автомобіля, особливо нового, яка досі мало кому по кишені. Це в США люди можуть віддати за машину 2-3 місячних зарплати і спокійно їздити, у нас же доводиться збирати на неї не один рік.

Є різні інструменти, такі, наприклад, як автокредити або лізинг, коли можна купити машину, не маючи повної суми на руках. А я хочу розповісти сьогодні про інший фінансовий інструмент, який представляє компанія «АВТО ПРОСТО» — адміністратор програми АвтоТак — з центральним офісом у Києві й точками обслуговування клієнтів по всій Україні. Салони розташовані в торгових центрах і дилерських автосалонах Корпорації «УкрАВТО». Всього 55 салонів у 29 містах. Суть програми у тому, що люди об'єднуються для покупки автомобіля, сплачуючи щомісяця невеликі внески.

Переваги придбання автомобіля за програмою «АвтоТак» очевидні. По-перше, простота в оформленні. Клієнту достатньо мати лише паспорт, ідентифікаційний код і 3,6% від вартості обраного автомобіля. По-друге, доступні практично кожній людині платежі: мінімальний щомісячний внесок, за найдоступніший в програмі автомобіль, складе від 1 991 грн. По-третє, розмір оплати за послуги компанії — до 6% на рік у гривні, а не в іноземній валюті. Також, в АвтоТак пропонується широкий вибір автомобілів, які можуть задовольнити запити практично будь-якої людини. По-четверте, компанія «АВТО ПРОСТО» регулярно проводить різні акції для клієнтів. Наприклад, при покупці автомобіля за чинною до 30 вересня 2016 року акцією, можна отримати газобалонне обладнання для автомобіля або ж інтернет-планшет, або причіп у подарунок.

Незаперечна перевага АвтоТак в тому, що Ви завжди сплачуєте частину автомобіля, таким чином «заморожуючи» розмір вже оплаченої частини. Тому, в незалежності від того, яка буде ціна, вже сплачена сума не зміниться.

Підтвердженням всіх перерахованих вище переваг є люди, які їздять на власних автомобілях, придбаних в АвтоТак. Вже близько 46 000 людей в Україні стали автовласниками тільки завдяки можливостям, які надають програми покупок автомобілів у групах.

Коли ми приймаємо рішення про покупку чого-небудь нас цікавить в першу чергу ціна, якість, асортимент, відсоткова ставка й терміни виплати. В АвтоТак доступні багатьом розміри щомісячних платежів, низька вартість послуг компанії, широкий вибір автомобілів і гнучка форма оплати, все свідчить про те, що наші умови можуть задовольнити запит практично кожної людини.

Всі ми хочемо бути впевненими у завтрашньому дні, хочемо жити добре та у комфорті. І ми цього варті, також, як і гідні мати власний новий автомобіль. І якщо Ви вирішили придбати автомобіль, і при цьому розумно розпорядитися своїми коштами, то АвтоТак завжди радий Вам допомогти. Телефонуйте в наші салони, запитуйте, думайте, рахуйте та приймайте рішення, яке буде оптимальним для Вас.

Регіональний директор ТОВ «АВТО ПРОСТО»Олександр Олександрович Полонський