Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Як відрізнити серйозну компанію від шахраїв

жовтень 2011: "Тульчинський край" (Віницька обл.); "Домашня газета" (Дніпропетр. обл.); "Наше слово" (Донецкая обл.); "Закарпаття Інформ" (Закарп.

1. Кількість вже виданих машин і досвід роботи на ринку. Завдяки програмам, які адмініструє ПрАТ «АІСЕ Україна» та «АВТО ПРОСТО» більше 41 500 українських громадян вже стали власниками нового автомобіля. В Україні програма придбання у групах працює з 1998 року.

2. Кількість одиниць товару, що розподіляються щомісячно серед учасників програми - важлива складова, на яку слід звернути увагу.

3. Відкритість розподілу автомобілів: інформація про результати має бути доступною. "АвтоТак" (адміністратор «АВТО ПРОСТО») публікує результати кожного розподілу на сайті компанії, в загальнонаціональній газеті "Факти", на одному з популярних українських  автомобільних Інтернет-ресурсів - "Auto-Consulting". Крім того, усі клієнти програми можуть бути присутніми на Асигнаційному акті - заході, на якому відбувається розподіл автомобілів серед учасників відповідно до правил функціонування програми. Сам захід завжди проходить в присутності нотаріуса.

4. Надійність партнерів-постачальників товару, який придбається.  
Програма "АвтоТак", яку адмініструє ТОВ "АВТО ПРОСТО", працює за підтримки найбільшого вітчизняного виробника, дистриб'ютора автомобілів і постачальника сервісних послуг Корпорації "УкрАВТО".

5. Наявність офіційного сайту, присутність компанії-адміністратора в соціальних мережах. Неможливість знайти яку-небудь інформацію про компанію в Інтернеті повинна насторожити потенційного клієнта. Крім того, у клієнта має бути можливість ознайомитися з угодою на сайті компанії-адміністратора, а також знайти іншу необхідну інформацію про роботу

6. В угоді повинно бути вказано, що йдеться про формування груп учасників з метою придбання товарів того або іншого виду, наприклад, автомобіля, з вказівкою конкретної марки.  

7. Добросовісний адміністратор завжди вказує у своїх рекламно-інформаційних матеріалах назву компанії/бренду. У недобросовісних операторів на практиці назва бренду і адміністратора часто взагалі відсутня.

8. Надійна компанія вказує в інформаційних матеріалах спосіб придбання товару, тобто - "купівля у групах".

9. Соціальна активність компанії. Серйозна компанія, яка працює на ринку тривалий час, проявляє себе як соціально-відповідальна одиниця суспільства. Наприклад, беручи участь у благодійних проектах, спонсорстві. Ці дані легко відстежувати на корпоративних сайтах і в соціальних мережах.

На що звертати увагу

1. Купівля автомобілів у групах - це не автокредитування. Цей спосіб купівлі полягає у придбанні автомобілів за рахунок об'єднаних засобів учасників групи без яких-небудь додаткових фінансових впливів з боку адміністратора. Іншими словами, компанія не кредитує клієнтів. Це відрізняє купівлю у групах від автокредиту й лізингу.
 

2. "Переплата" за програмою купівлі автомобілів у групах - це плата за послуги компанії, а не відсоток за використання позикових коштів.

3. При отриманні автомобіля учасник програми вносить плату за послуги, пов'язані з передачею автомобіля, у розмірі 3,6% (з ПДВ) від вартості авто. Це одноразовий платіж, зазначений в угоді, який покриває витрати, пов'язані з видачею автомобіля учасникові.
 

4. З моменту реєстрації автомобіля та отримання технічного паспорта машина є власністю клієнта. При цьому складається договір застави для гарантії оплати повної вартості автомобіля, а також оплати послуг з програми покупок у групах.

Переваги цього способу купівлі


·    Простота оформлення договору, мінімум документів. За програмою "АвтоТак" для підписання договору досить пред'явити паспорт або документ, що його замінює, та заплатити 3,6% (з ПДВ) від вартості автомобіля, що є платою за послуги зі вступу до програми.


·    Доступність.


-    Відсутність необхідності платити первинний внесок за автомобіль.

-    Доступні щомісячні платежі. Наприклад, за програмою "АвтоТак" мінімальний щомісячний платіж за «Chery QQ» - 538 грн.24 коп. (за станом на 04.10.2011 р.)

-    Третій важливий момент - доступна плата за послуги компанії - 0,6% (з ПДВ) від вартості автомобіля в місяць у складі щомісячного внеску.

·    Захист засобів від інфляції - вже сплачені платежі погашають частину вартості автомобіля, тому не перераховуються, навіть, якщо ціна на автомобіль змінюється.

·    Гнучкість. Учасник може платити мінімальні внески, повні внески, а також може платити наперед (авансові внески). Така система дозволяє враховувати як фінансові труднощі, які можуть несподівано виникнути у будь-якому сімейному бюджеті, так і використати вільні засоби - для швидшого отримання автомобіля.

Гарантії отримання машини

-     Договір. Адміністратор повинен чітко прописати в договорі гарантію надання учасникові права на отримання автомобіля при виконанні викладених в договорі умов.

-     Співпраця з провідними національними виробниками або постачальниками автомобілів.
«АВТО ПРОСТО» працює за підтримки Корпорації «УкрАВТО». Клієнти мають можливість отримувати новітні моделі від виробника та постачальника, користуватися гарантійним обслуговуванням на дилерських СТО.

 

| | More