Головна
Карта сайту
Контакти
Aвтотак на Facebook  Aвтотак на Twitter   044 230 02 35 (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)
 
 

CEE'D - від 9 077 грн/міс. RIO - від 9 363 грн/міс. Tiggo - від 9 283 грн/міс. SPORTAGE - від 14 068 грн/міс. Niro - від 12 563 грн/міс. NIVA - від 8 224 грн/міс. Stonic - від 9 071 грн/міс. LADA GRANTA - від 5 518 грн/міс. LADA 4x4 - від 5 672 грн/міс. X-RAY - від 6 931 грн/міс. VESTA - від 7 052 грн/міс. JAC J4 - від 6 535 грн/міс. JAC S2 - від 6 819 грн/міс.

Придбання автомобіля - живі історії

korrespondent.net,

В кінці грудня, перед самим Новим Роком, відбувся ювілейний 100-й розподіл автомобілів серед учасників програми АвтоТак. Одним з тих, хто придбав новий Шевроле Круз завдяки цій фінансовій програмі став, Колодійчук Олександр, м Вишневе, Київська область. Ми поцікавилися в Олександра його думкою про програму і поставили кілька запитань.

- Пане Олександре, чи була у Вас раніше машина?

- Права я отримав ще у 18 років. І машини у мене за цей час, звичайно, були і не одна. Їздив на «п'ятірці» батьків. Потім сам купив собі машину. Різні були і варіанти покупки, і машини. Як правило, купував «на базарі». Але на момент придбання машини в АвтоТак у мене не було свого автомобіля. Так склалися життєві обставини.

- Як Ви обирали автосалон?

 - Я ходив по салонах, дивився і вивчав питання. Щоб без поспіху й усвідомлено було. «Базар» був як запасний варіант. Я вже не дуже хотів там брати, хоч і можу сам довести машину до розуму, якщо буде потрібно, оскільки працюю автомеханіком. В одному з салонів мені запропонували програму АвтоТак. Розповіли, що до чого, я почитав договір, подивився, які моделі можна вибрати, і вирішив, що придбаю машину саме так.

- Чому вирішили вибрати саме програму АвтоТак?

- Хороша програма. Це я з упевненістю кажу. Особливо для тих, хто не може відразу заплатити всю суму і не хоче зв'язуватися з кредитом, авторинком або ще чому. Мене особисто влаштували запропоновані умови більше, ніж в інших місцях, платіж доступний, переплата невелика. З огляду на мої фінансові можливості, мені потрібно було чекати машину близько 8 місяців. Хочеш швидше - плати більше. Це ж цілком природно і зрозуміло. До моменту отримання машини, я заплатив набагато менше, ніж це було б в іншому місці. Ще хочу сказати спасибі співробітникам програми. Вони допомагали, підказували, як вчинити в тому чи іншому випадку.

- Ну і як ваші близькі відреагували на «живу» машину?

- О! Це було здорово. У нас в сім'ї двоє маленьких дітей, а це значить, що машина потрібна постійно. Сім'я щиро раділа. Особливо, згадуючи мої переживання і часом навіть невіру, в процесі очікування машини. Сподіваюся, що і решта були щирі у привітаннях. На жаль, люди різні бувають. Маю велику надію, що тепер зможемо і помандрувати. І в роботі машина мені дуже допоможе. Ще на риболовлю треба їздити (сміється).

- А що порадите тим, хто в роздумах?

- Сумніви - не найнадійніший попутник. Сам через це пройшов, відгуки в інтернеті різні можна зустріти. Разом з тим, моя історія - живий приклад: у мене власний новий автомобіль і придбав я його, скориставшись саме програмою АвтоТак. Умови - прийнятні, і для багатьох це єдиний можливий варіант покупки машини ... Вивчайте, порівнюйте, вибирайте. Бажаю всім, хто ще без машини, здійснити свою мрію!

Дякуємо Олександр, що приділили нам час. Успіхів!

АДМІНІСТРУВАННЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ ДЛЯ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ У ГРУПАХ

*На правах реклами

ТОВ «АВТО ПРОСТО», безстрокова ліцензія від 15.09.2015 р, видана Нацкомфінпослуг.

www.autotak.com.ua